Clients

 

TREBALLA AMB NOSALTRES

 

 

L'èxit de Electro Muntatges Egara S.L.U. radica en el valor de les persones. Mantenim una reconeguda posició al mercat gràcies al talent, la iniciativa, la flexibilitat, el compromís, i una comunicació transparent, i oberta.

Les persones són la clau per al desenvolupament del nostre projecte empresarial i, per això, Electro Muntatges Egara S.L.U. inverteix en els seus empleats amb l'objectiu de promoure la motivació, millorar la capacitació, garantir la implicació amb els valors corporatius i, en definitiva, crear un clima de confiança mutua que afavoreixi la consecució dels objectius de la companyia, així com el desenvolupament professional i personal dels seus empleats.

El nostre equip humà és la garantia de l'èxit de Electro Muntatges Egara S.L.U., i per això posem tots els mitjans per incorporar als millors professionals.

 

 

Si vols unirte al nostre projecte, envians el teu currículum


Electricitat

Automatismes

Manteniment

Sol·liciti pressupost

Electro Muntatges Egara S.L.U. * CR.Rubí 292 A * 08228 TERRASSA * Barcelona
GPI Software - Internet & Web solutions

Distribuït per: SISPRO

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Acceptar